You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Tanácsadás, értékesítés

Tapasztalt, szakértő munkatársaink készséggel segítenek Önnek a megfelelő gumiabroncs kiválasztásában és igény esetén felmérjük gumiabroncsainak állapotát is. Az Ön igényeihez igazodva, a legjobb ár-értékarányú gumiabroncs kiválasztásával segítjük döntését.

Gumiszerelés

Vállaljuk gumiabroncsok felszerelését bármilyen méretben . A nálunk vásárolt gumiabroncsok szerelése kedvezményes áron történik.

Gumiabroncs javítás

A defektjavítást az amerikai Tech javító anyagokkal végezzük, így az Ön javított kereke ismét teljes értékű lesz.

Centrírozás

Modern számítógépes, mikroprocesszor által vezérelt, LCD monitorral szerelt, nagyteljesítményű kerék kiegyensúlyozó berendezéssel végezzük a kerekek centrírozását hagyományos és alufelnik esetén ragasztott súlyokkal.

Guminyomás ellenőrző rendszer

Műhelyünkben a TPMS (Tire-Pressure Monitoring System) vagy RDKS (ReifenDruck KontrollSystem) rendszerű defektvisszajelzővel ellátott autók is könnyedén szervizezhetőek. Biztosítjuk a legjobb szakértői gárdát és technológiai hátteret az ügyfelek biztonsága érdekében.
A guminyomás ellenőrző rendszereknek két típusa létezik, az indirekt és a direkt.
Az indirekt rendszer a kerekek fordulatszám különbségét figyeli, a direkt rendszer a szenzorok által kibocsátott rádióhullámú jeleket érzékeli. Egy-egy TPMS szenzor nagyjából 4-5 évig működőképes, ezt követően mindenképpen cserélni kell. A beszerelést/felújítást követően, valamint a szezonális csere idején a szenzorokat programozni, tanítani szükséges. A programozás egy OBD-s diagnosztikai eszköz segítségével történik. Amennyiben "forgatjuk" (eltérő helyre tesszük) a kerekeket, akkor újra is kell tanítani az autót, hogy melyik felni/szenzor hova került. Az eszközök kezeléséhez szakértelem szükséges, emiatt nem lehetséges az, hogy otthon végezzük el ezeket a műveleteket.
Szervizünk természetesen rendelkezik a TPMS szenzor programozásához szükséges műszerrel, melyet a gépjármű típusok változásával folyamatosan frissítünk.
Végezetül pedig fontos megemlíteni, hogy 2015 júniusától a műszaki vizsgákon is ellenőrzik a TPMS szenzorok működését. Abban az esetben, ha 20 százalékos guminyomás csökkenésnél nem jelez a rendszer, akkor elméletileg sikertelen a vizsga.

Alufelni és acélfelni javítás

Korszerű abroncs javítógéppel vállaljuk a keréktárcsa görgőzését és javítását.

Abroncshotel, keréktárolás

Ha Ön nem tudja hol tárolni kerekeit a téli-nyári felszerelésig, vállaljuk abroncsainak illetve kerekeinek szakszerű tárolását a következő szezonig.